Advertisement
  Saturday, 07 December 2019
Meniu principal
Ce este LIFO®
Produse
Licentiati LIFO®
Licentiere LIFO®
Ce este nou
Licentiatii PDF Imprimare E-mail

Metoda LIFO® este un pretext minunat pentru a invita participanţii să se cunoască mai bine, să se deschidă unii către alţii şi să îşi deschidă "baierile" dezvoltării personale şi profesionale. Descoperă - de la "vlădică la opincă" - ceea ce-i uneşte şi ceea ce-i diferenţiază şi se simt bine, având o referinţă comună, un model comun. Cu LIFO® poţi invita oamenii să devină curioşi în a-şi cunoaşte semenii, în a exersa toleranţa. Aici ţine mult de facilitator să nu se ajungă la etichetare...
Practicând LIFO®, un facilitator se dezvoltă personal foarte mult şi poate susţine dezvoltarea celorlalţi. In plus, îşi ridică "la fileu" multe mingi pe care le joacă în funcţie de obiectivele pe care le are. Mult succes tuturor celor care folosesc şi practică LIFO® şi vouă, celor care ne susţineţi!

Irina ŞTEFĂNESCU
Managing Partner
FLUX Training & Consultancy

 

Metoda LIFO® este un instrument pe care l-am utilizat cu eficient şi cu uşurinţă în orice tip de organizaţie, de la multinaţionale cu mii de angajaţi până la IMM-uri cu echipe de maxim 10 oameni. Este uşor de înţeles şi se constituie într-o ancoră de comunicare organizaţională ulterior unui eveniment sau program de training sau teambuilding. Am folosit LIFO® ca suport pentru dezvoltarea compeţentelor de vânzare, de mangement şi de lucru în echipă, şi s-a dovedit a fi un instrument cu un foarte bun raport cost-beneficiu şi relevant atât pentru mine ca şi consultant cât şi pentru clienţii mei.

Cristina MIHAI
Business Performance Advisor

 

Pentru mine, metoda LIFO® este foarte utilă în a înţelege preferinţele oamenilor pentru un anumit stil de învăţare, anumite moduri de  exprimare şi pentru a crea “punţi de comunicare” cu cât mai multe persoane. Este ca şi cum ai putea vorbi 4 limbi diferite. Imi place şi pentru ca este un model generos, nerestrictiv, care poate fi explicat uşor, este intuitiv şi crede în potenţialul uman de creştere şi dezvoltare. Şi nu în ultimul rând, îmi place pentru că ne scapă de polaritatea corect-incorect, ne duce din alb-negru către un curcubeu. Aşa cum in NLP “Nu există greşeli, ci doar feedback”, în LIFO® “Nu există defecte, ci doar calităţi folosite în exces” 

Stefania LUCA
Sales&Business Developer
Certified Trainer
COMPASS Training

 

Metoda LIFO® înseamnă pentru mine o tipologie comportamentală utilă în viaţa de zi cu zi, în cea profesională (doar în cazul în care aceasta  presupune relaţii interumane) şi pentru autocunoaştere. Este un foarte bun instrument de valorizare a diferenţelor individuale şi care este cu adevarat eficient atunci când toţi cei implicaţi cunosc "regulile jocului". Metoda ajută să treci mai uşor peste tentaţia de a judeca la a aprecia comportamentul altora şi uneori acţionează şi ca antiimflamator al egourilor supradilatate sau chiar ca agent de creştere pentru cele prea "modeste".

Alexandru MOLNAR
Consultant
Qalta Solutions


 

Îmi place LIFO® pentru că e simplu de înţeles şi în acelaşi timp şi de explicat.
Îmi place LIFO® pentru că priveşte totul în dinamică, nu are o perspectivă statică.
Îmi place LIFO® pentru că asigură o relaţie deschisă, stabilă şi de încredere cu licenţiaţii.

Vlad NEDELCU
Consultant

 

Dacă te apuci de căutat soluţii e ca şi cum te-ai duce la doctor...sau la mecanic...sau la duhovnic ...
Dacă vrei tratament e mai eficient să mergi la analize ...
Dacă mergi la analize afli dacă esti bolnav, de ce eşti bolnav, dacă îţi trebuie tratament, ce tratament....
LIFO® este un aparat de analiză, ...de tratament, de gimnastică recuperatorie, de făcut muşchi pentru performanţă, de slăbit, ...de îngrăşat, ...de crescut stima de sine, de ....iubit aşa cum eşti ....
LIFO® este capabil să te aducă în starea să-ţi iubeşti soacra cât aceasta este încă în viaţă  ...
LIFO® te ajută să respecţi toate cele zece porunci (chiar dacă nu le şti pe toate) ... începând prin a le accepta ...până la a le iubi (cand începi să crezi că tu le-ai scris, să ştii că ai iesit din metodă!)  
LIFO® poate fi prescris partenerilor pentru satisfacţia (voastra) de a-i vedea recunoscând cât de stupizi au fost atata amar de vreme (...şi că  voi aţi avut dreptate în permanenţă!).
LIFO® îţi arată (dacă mai ai memorie şi şti să aduni) câţi bani ai cheltuit pe cursuri, coachinguri, workshop-uri, terapii, seminarii, care nu ţi-au  folosit la nimic pentru că n-ai ştiut să le asimilezi.
LIFO® răspunde la întrebarea lui FREUD, nerezolvată de 60 de ani: "ce gândesc femeile ? "

Gheorghe Claudiu BRATU
Trainer

 

In anii pe care i-am petrecut faţă în faţă cu atâţia oameni, în cea mai mare parte a lor clienţi, adică oameni pe care îi vedeam pentru prima oară, am înţeles că fară a “vibra” la fel ca ei sau pe înţelesul lor, tot ceea ce spuneam sau aş fi încercat să spun, nu putea fi înţeles la nivelul la care aş fi dorit să fie înţeles! Şi de aici aşteptările false şi dezamagirile legate de puterea de înţelegere a celui din faţa mea, când de fapt eu nu reuşeam să vorbesc cu el pe aceeaşi limbă!
Iar LIFO® şi anul 2006, în care am devenit licenţiat în această metodă, au reprezentat cu adevarat ceva important pentru mine, pentru modul în care comunic, negociez şi mai ales pot să-i învăţ pe alţii să ănţeleagă tainele frumoase ale comunicării între oameni!!

Vă mulţumesc oameni buni!

Cel care va aduce pentru totdeauna LIFO® în viaţa oamenilor pe care îi va cunoaşte,
Valentin HANGA
Training & Development Manager, PAGINI AURII SA| Yellow Pages Romania

 

Învăţăm să manageriem organizaţii, proiecte, finanţe, de ce nu am învăţa să ne manageriem şi viaţa?
Experimentaţi metoda LIFO®  şi nu veţi regreta.


Josie MĂRAN
Director Departament Training si Consultanta Dezvoltare Organizaţională

 

Metoda LIFO® constituie un "tool" eficient în procesul de selecţie&recrutare, cât şi în procesele de evaluare a angajaţilor&training. Imi place să utilizez metoda LIFO® pentru că este accesibilă şi te îndeamnă să îţi cunoşti&conştientizezi preferinţele comportamentale, precum şi ale celor cu care colaborezi.

Mihaela ROTAR
ASCENT BUSINESS DEVELOPMENT

 

Pentru mine este şi a fost o modalitate foarte simplă de a:

  • identifica stilul comportamental al unei persoane noi (în procesul de recrutare) în companie pentru a vedea dacă se încadrează în echipa din care urmează să facă parte, şi apoi  la fel de util ne-a fost in
  • a-i face pe oameni să–şi înţeleagă/explice rezultatele obtţnute în functţe de comportamentul pe care-l aveau/au faţă de ceilalţi oameni din subordine, echipă, client, etc.

Adriana BUGLEA
AXA Asigurări

 

LIFO® reprezintă pentru mine ca şi consultant un set de instrumente care ne ajută să ne descoperim şi dezvoltăm calităţile în viaţa personală dar şi în rolurile pe care le jucăm ca: lider, vânzător, negociator etc. Instrumentele au aplicabilitate imediată şi creează experienţe de învătare şi schimbare semnificative în toate programele de dezvoltare a abilităţilor.

Dan LIXANDRU
1 Marathon

 
< Precedent   Următor >
Sondaje
Spuneti-va parerea despre acest website
 
Cautare
Ce urmează....
Nici un eveniment