Advertisement
  Saturday, 07 December 2019
Meniu principal
Ce este LIFO®
Produse
Licentiati LIFO®
Licentiere LIFO®
Ce este nou
Participantii PDF Imprimare E-mail
Iată ce au avut de spus câţiva dintre cei peste 6000 de participanţi la cursurile care au utilizat Metoda LIFO®:


Mi-a plăcut foarte mult şi consider foarte utilă sesiunea de Dezvoltare a calităţilor personale cu ajutorul Metodei LIFO®. Parcă mi s-a pus o „oglindă” în faţă, în care să văd atitudinea mea prin ochii diverşilor subalterni. Am înţeles şi unele greşeli pe care le făceam în comunicarea cu personalul din subordine. Fraza: ”Defectele mele există doar în ochii celorlalţi” mi se pare extraordinară...
Participant la nivel de „top management”
din cadrul unei companii lider in domeniul Automotive
 
 
Metoda LIFO® mi-a adus o mai bună cunoaştere a stilului personal şi faptul că odată cu această cunoaştere, înţeleg mai bine unde trebuie să lucrez pentru a-mi îmbunătăţi stilul personal; aceasta mă va ajuta să lucrez mai bine cu oamenii din echipă.

Mi-au plăcut foarte mult metoda, chestionarul şi principiile de bază LIFO®; cunoscându-te pe tine, te poţi adapta la comportamentul celorlalţi şi poţi ajunge la performanţă.

„Cunoaşte-te pe tine însuţi”, foloseşte-ţi calităţile, nu le lăsa să devină defecte.
 Participanţi la nivel de „middle management”
din cadrul unei firme din domeniul Financiar-Bancar-Asigurari
 
 
Metoda LIFO®  deoarece am învăţat că şi din defecte pot avea rezultate dacă ştiu cum să procedez cu mine şi cu cei din jurul meu.
Interpretarea chestionarelor LIFO® mi-a plăcut foarte mult deoarece am aflat cum mă pot dezvolta, personal şi profesional, cum îmi pot îmbunătăţi eficienţa în activitatea desfăşurată. Am „descoperit” multe calităţi ale colegilor mei, pe care le ignoram sau chiar mă „iritau”. Am aflat şi de ce...

Mi-a plăcut foarte mult Metoda LIFO®, pentru relevanţa sa (în ceea ce mă priveşte...) şi pentru faptul că poate fi aplicată uşor cu rezultate maxime.
 
Participanţi la curs Instruirea Instructorilor
din cadrul unei firme din domeniul Asigurări
 
 
Mi-a plăcut mult Metoda LIFO®, deoarece m-a ajutat să-mi cunosc mai bine comportamentul şi mi-a confirmat percepţia despre punctele mele tari. Este un instrument foarte util/puternic în interacţiunea cu ceilalţi şi mă va ajuta în soluţionarea tensiunilor existente în cadrul echipei.

Mi-a plăcut foarte Chestionarul LIFO® de comportament pentru că mă ajută în evaluarea colegilor şi abordarea pe viitor a unui stil de comunicare corespunzător. Evaluarea a fost extrem de relevantă şi apropiată de realitate.
Participanţi la nivel de „middle management”
din cadrul unei firme din domeniul ITC
 
 
Stilul LIFO® de comportament mi-a plăcut foarte mult deoarece este un instrument interesant de identificare a tipului de comportament atât personal cât şi a celor din jur. Dacă ştii unde ai probleme poţi să acţionezi. Dacă nu …

Mi-a plăcut mult Metoda LIFO® pentru că mă ajută să mă organizez şi să mă orientez mai bine faţă de clienţii noi. Practic mă ajută să mă perfecţionez în activitatea mea.

Metoda LIFO® m-a ajutat să înţeleg mult mai bine reacţiile comportamentale „neproductive” ale unor colegi de-ai mei şi să nu le mai „pun la suflet”. Cred ca îmi voi „repara” rapid unele dintre relaţiile mele cu colegii de birou, care erau „la rece” până ieri...
Participanţi la nivel de „top management”
din cadrul unei firme din Industria Alimentară

 
 
Următor >
Sondaje
Spuneti-va parerea despre acest website
 
Cautare
Ce urmează....
Nici un eveniment