Advertisement
  Saturday, 07 December 2019
Meniu principal
Ce este LIFO®
Produse
Licentiati LIFO®
Licentiere LIFO®
Ce este nou
Profil CONSILIUM PDF Imprimare E-mail

 Agenţia LIFO pentru România (respectiv reprezentantul firmei Business Consultants, Inc, SUA ) este firma s.c.CONSILIUM s.r.l.

 CONSILIUM este o firmă de consultanţă în management, training, înfiinţată în 1994, in Timişoara, România. Oferă soluţii profesionale şi specializate în dezvoltare organizaţională şi personală prin programe de training, coaching şi servicii de consultanţă.

Proiectele implementate de CONSILIUM vizeaza diverse domenii ale dezvoltarii organizatiei, cele mai semnificative fiind:

  • Dezvoltare organizaţională şi management
  • Analiza nevoilor de training
  • Formarea şi dezvoltarea echipei
  • Instruirea instructorilor
  • Managementul performanţelor
  • Planificare strategică

In anul 1998, CONSILIUM devine Agentie Nationala LIFO® asumandu-si promovarea si dezvoltarea metodei in Romania.  Metoda LIFO® a fost una dintre primele metode moderne folosite in instruire in Romania, care au avut de la lansare, toate materialele traduse in limba romana si pentru care, firmele si trainerii au putut sa se licentieze in Romania. 

Din 1998, mai mult de 6000 de persoane -  majoritatea in pozitii de conducere - din România au beneficiat de traininguri care au utilizat Metoda LIFO®.

Metoda LIFO® s-a dovedit a fi un instrument eficient cu care managerii şi echipele şi -au îmbunătăţi performanţele.

Dupa o lunga perioada de timp, in care in afara de Consilium, doar foarte putine firme au folosit metoda in cadrul programelor lor interne de pregatire (unul dintre cele mai notabile exemple fiind ING Group), incepand de anul 2007 am constatat o crestere semnificativa a cererii si tot mai des, fosti participanti in cursurile care utilizau metoda, au solicitat (din noile pozitii de conducere in care au ajuns) includerea acestui instrument in cursurile pe care le organizau pentru colegii sau subordonatii lor . De asemenea nu trebuie neglijat in acest proces si aportul celor peste de 50 de licentiati, ale caror eforturi de promovare a metodei au inceput sa isi arate rezultatele.

 
< Precedent
Sondaje
Spuneti-va parerea despre acest website
 
Cautare
Ce urmează....
Nici un eveniment