Advertisement
  Saturday, 07 December 2019
Meniu principal
Ce este LIFO®
Produse
Licentiati LIFO®
Licentiere LIFO®
Ce este nou
Echipa PDF Imprimare E-mail

Marius POPA - Director Agentie, Trainer

Marius POPA isi desfasoara activitatea de trainer incepand din anul 1995.  Pe parcursul celor peste 14 ani de activitate, a organizat si participat in calitate de trainer in peste 800 de cursuri si seminarii, la care au participat un numar de aproximativ 10000 de persoane. Paticipantii la aceste cursuri, au provenit dintr-o multitudine de organizatii din Romania si strainatate si majoritatea dintre acestia ocupau pozitii de conducere.

In toamna anului 1998, odata cu semnarea contractului de Agentie Nationala LIFO®, participa la prima licentiere organizata in Romania de catre EuDS (Marea Britanie). De atunci a organizat si participat in calitate de trainer, cursuri de licentiere si a proiectat si livrat numeroase module de instruire bazate pe Metoda LIFO®.  A  fost membru al echipei care a efectuat traducerea materialelor  LIFO® in limba romana.

Programele şi seminariile de instruire au fost livrate unor clienţi ca Alcatel-Lucent Romania, ING Group, Credit Europe Bank, Lafarge Romania, Coca-Cola Romania, Nestle Romania, Sortilemn, TEMECO SA Timişoara.
 
Este membru în organizaţii non-guvernamentale ca: Clubul de afaceri româno-olandez “MATRIX”, membru fondator al Clubului LIONS Timişoara, membru în Consiliul de Director al Centrului de Asistenta Rurala Timisoara si al Consiliului de Administratie al Fundatiei "Pentru Voi" Timisoara.
 
 
Adina POPESCU - Coordonatoarea Agentiei

Adina POPESCU s-a alăturat echipei CONSILIUM la începutul anului 1997 ca Assistant Manager.

În 1998 a devenit parte a echipei care a pregătit lansarea Metodei LIFO® în România şi înfiinţarea Agenţiei Naţionale. A făcut parte din echipa de traducere si editare a materialelor. Este licenţiată în utilizarea Metodei din 1999.

Se ocupă de aspectele legate de producerea materialele LIFO®: editare şi tipărire, comenzi, consumabile, precum şi de partea de imagine şi administrarea paginii de WEB. Gestionează relaţia Agenţiei cu licenţiaţii din România şi cu Business Consultants (francizor).

Coordoneaza organizarea evenimentelor care au tangenţă cu metoda LIFO® : seminarii de prezentare şi promovare şi cursurile de licenţiere.

 

 
 

 

 
Următor >
Sondaje
Spuneti-va parerea despre acest website
 
Cautare
Ce urmează....
Nici un eveniment