Advertisement
  Saturday, 07 December 2019
Meniu principal
Ce este LIFO®
Produse
Licentiati LIFO®
Licentiere LIFO®
Ce este nou
10 Motive pentru a folosi Metoda LIFO PDF Imprimare E-mail
  1. Veţi afla rapid şi într-o manieră motivantă, cum reacţionaţi în condiţii normale şi în condiţii de stres sau conflict.10 Motive Cu ajutorul acestei noi percepţii despre comportamentul Dvs., veţi fi capabil să-i abordaţi mai eficient pe cei din jur.

  2. Metoda LIFO® oferă ceea ce s-ar putea numi „tabelul periodic” al comportamentului. Aşa cum Tabelul lui Mendeleev grupează elementele chimice, oferind posibilitatea de a şti foarte repede cum reacţionează unele cu altele, tot aşa scorul LIFO® oferă o informaţie promptă despre cum să relaţionezi cu fiecare şi de ce, cei din jurul tău, reacţionează de multe ori , altfel de cum te aşteptai.

  3. Modul de a gândi LIFO®  te ajută să-ţi foloseşti aptitudinile înnascute şi să le pui în valoare printr-o bună comunicare, în relaţiile cu cei din jur.

  4. Odată adoptat "modul de gândire" LIFO®, acesta te va asista în munca de zi cu zi în luarea unor decizii relaţionale privind comportamentul tău şi interpretarea comportamentului celor din jur. Vei deveni mai tolerant faţă de manifestări comportamentale pe care le considerai anterior inacceptabile, înbunătăţindu-ţi relaţiile cu cei din jur. Metoda nu foloseşte terminologie pretenţioasă sau ambiguă.

  5. Companiile care şi-au instruit angajaţii folosind metoda LIFO® au descoperit că, ulterior, aceştia au adoptat un limbaj comun referitor la comportament şi performanţă, ceea ce înlesneşte discuţiile dificile şi este de un mare ajutor în procesul de evaluare şi dezvoltare al personalului.

  6. Una dintre cele mai importante concluzii ale utilizării acestei metode este aceea că, niciuna dintre orientări (sau combinaţii de orientări) nu este mai bună decât celelalte, sau un stil de comportament mai folositor decât celelalte. Este o problemă de diferenţe, nu de inegalitate. Prin utilizarea Metodei, posibilitatea de a fi  ridiculizat sau criticat pentru ceea ce eşti, este redusă semnificativ.

  7. Cu ajutorul conceptelor LIFO® se poate conştientiza legătura dintre calităţile tale, funcţia ta, sarcinile pe care le ai de îndeplinit, sau dintre tine şi colegii sau superiorii tăi.  Această înseamnă că schimbările organizaţionale şi repartizarea sarcinilor în cadrul unui proiect ,se pot face rapid şi eficace.

  8. Prin metoda LIFO®, ajungi să te cunoşti mai profund pe tine şi pe cei din jur, comportamentul celor cu care interacţionezi şi care te deranja înainte, devenind acum, uşor de înţeles.

  9. Atunci când îţi desfăşori activitatea în cadrul unei echipe, "modul de gândire" LIFO® îţi oferă o modalitate rapidă şi eficientă de a-i cunoaşte şi înţelege pe ceilalţi membrii ai echipei. LIFO® oferă un mecanism care valorifică şi foloseşte calităţile fiecărui membru, ceea ce implicit, creşte eficienţa şi valoarea echipei.

  10. În fiecare din noi există tendinţa, dovedită, de a ne ascunde „propriul eu” de cei din jurul nostru. Conceptul LIFO®, de a-i privi pe cei din jur într-un mod pozitiv, faptul de a considera că defectele sunt "calităţi duse la extrem", conduce spre deschidere şi apropiere cu cei din jur, o mai bună comunicare şi legături create cu mai multă uşurinţă.

 
< Precedent   Următor >
Sondaje
Spuneti-va parerea despre acest website
 
Cautare
Ce urmează....
Nici un eveniment